Kuchnia

Nasza kuchnia pracuje pełną parą, przygotowując potrawy, desery i przekąski odpowiednie na różne pory dnia i okazje. Przygotowaliśmy dla Ciebie różnorodność smaków inspirowaną podróżami – od słonecznej Toskanii, przez nowoorleański klimat, po zacisze domowych wypieków. Smaki, które tworzymy są starannie wybierane z wachlarza pomysłów i inspiracji, ewoluują i zmieniają się wraz z porami roku.

W leniwe popołudnie spróbuj deserów, które zasmakują całej rodzinie, pasujących świetnie do kawy, kieliszka koniaku czy koktajlu owocowego. Na łasuchów czekają między innymi sernik, lody własnego wyrobu, czy intensywnie czekoladowy suflet. Jeśli masz ochotę na coś lekkiego, posmakuj naszych muffinów, cookiesów lub deseru jogurtowego.

Jeśli nie masz ochoty na słodkości, spróbuj naszych wyjątkowych bruschett w pięciu odsłonach, w tym z długo pieczoną rwaną wieprzowiną lub lekkich i zdrowych sałatek z najlepszych składników. Polecamy też wykwintne chrupiące przekąski, nie tylko do piwa, w tym pełnoziarniste paluchy zbożowe oraz bekon pieczony w cukrze trzcinowym.

Przedsiębiorca uzyskał subwencję finansową w ramach programu rządowego "Tarcza Finansowa 2.0 Polskiego Funduszu Rozwoju dla Mikro, Małych i Średnich Firm" udzieloną przez PFR S.A.

NOLA Group Sp. z o.o. realizuje projekt dofinansowany z Funduszy Europejskich „Granty na kapitał obrotowy dla mikro- i małych przedsiębiorstw w branży gastronomicznej oraz fitness w związku z wystąpieniem stanu epidemii COVID-19”.

Celem projektu jest ograniczenie społeczno – gospodarczych skutków wynikających z pandemii COVID-19.

Dofinansowanie projektu z UE: 12 000,00 PLN.

Copyright Coffee & Whisky House 2015-2024

IT.PStudio tworzenie stron internetowych

ZamknijNa tej stronie internetowej wykorzystywane są pliki cookies zbierane do celów statystycznych i wykorzystywane do poprawnego działania serwisu www.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies można zmienić w ustawieniach przeglądarki - niedokonanie zmian ustawień przeglądarki jest jednoznaczne z wyrażeniem zgody na ich zapisywanie.